about us


LATAR BELAKANG SYARIKAT

LOGO

 

Ladies Collection Sdn Bhd  merupakan sebuah perniagaan  yang membekalkan keperluan untuk wanita. Syarikat ini mula ditubuhkan pada  14 januari 2012. Syarikat ini terdiri daripada seorang pengusaha yang mempunyai minat yang mendalam terhadap perniagaan iaitu Siti Jaradah Bt Mohamed dan dibantu oleh beberapa orang pekerja yang terlibat dalam bidang promosi, pemasaran, kewangan dan penghantaran. Syarikat ini mendapat ilham untuk mempromosikan koleksi untuk wanita kerana mengikut pemerhatian wanita lebih suka membeli-belah berbanding dengan lelaki. kalau diikutkan nisbah wanita dengan lelaki yang suka membeli belah adalah 1:100. ini kerana wanita suka melihat sesuatu yang cantik dan serentak dengan itu keinginan untuk memiliki barang tersebut mula melonjak2. oleh itu, kami mengambil peluang yang ada untuk mempromosikan koleksi terkini untuk wanita yang ingin tampil cantik dan bergaya. 


Syarikat Ladies Collection telah berjaya meluaskan perniagaan dengan menjalankan perniagaan secara online bagi memudahkan pelanggan untuk mendapatkan koleksi daripada syarikat kami dimana pelanggan hanya perlu membuka blog kami iaitu  di adahlurve.blogspot.com  untuk mendapatkan koleksi-koleksi yang menarik tanpa perlu menghabiskan masa dan tenaga untuk pergi ke kedai kami  kerana pelanggan boleh mendapatkannya di internet.  Atau bagi mereka yang ingin melihat sendiri koleksi kami, boleh la datang ke kedai kami yang beralamat di                                LADIES COLLECTION  SDN  BHD
                               N0 431, JALAN WAWASAN,
                                 15400 KOTA BHARU KELANTAN.

                                   
                    

 MENGAPA LADIES COLLECTION MENJADI PILIHAN ANDA? 


Ladies Collection menjadi pilihan anda kerana produk yang dikeluarkan oleh syarikat ini benar-benar mengikut style semasa untuk wanita yang tampil bergaya dan anggun. Dengan menggunakan produk keluaran Ladies Collection, anda pastui memukau mata sesiapa yang melihat.
Selain itu, harga yang ditawarkan di Ladies Collection sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Harga yang ditawarkan juga lebih murah berbanding harga di tawarkan oleh peniaga-peniaga lain.
Kualiti produk Ladies Collection dijamin dan pelanggan pasti berpuas hati dengan produk kami. Ini kerana kami hanya menjual produk yang berkualiti sahaja bagi memuaskan hati pelanggan yang pastinya menginginkan produk yang berkualiti terutamanya wanita diluar sana.No comments:

Post a Comment